top of page

Aanvraagformulier Verloren Maandagstoet 
maandag 12   februari 2024

Geachte voorzitter, secretaris

Beste carnavalsvrienden

 

 

Op maandag 12 februari 2024 organiseert de Koninklijke Orde van de Commeduur de inmiddels 77ste Verloren Maandagstoet doorheen de straten van het Sint-Truidense stadscentrum. Deze gratis te schouwen en te beleven carnavalstoet brengt jaar na jaar weer tienduizenden toeschouwers op de been en is daarbij een van de grootste evenementen van Sint-Truiden en verre omstreken.

 

Indien uw vereniging wenst mee te stappen in de Verloren Maandagstoet, van maandag 12 februari 2024, verzoeken wij u dit formulier, duidelijk, gehandtekend en voor 15 januari 2024 te retourneren naar ons secretariaat via: 

Koninklijke Orde van de Commeduur vzw

t.a.v. Dimitry Collin

Zoutleeuwsesteenweg 160

3803 Wilderen (Sint-Truiden)

OF

info@diweb.be

OF

 

Uploaden en insturen via onderstaande knop

Indien hieromtrent nog vragen zijn, aarzel dan niet met ons contact op te nemen.

       

Sintruin alaaf!

Gezien de blijvende interesse van verenigingen om deel te nemen aan deze optocht, zullen niet al de verenigingen die een inschrijvingsformulier ontvangen en terugsturen, de mogelijkheid krijgen om deel nemen. De Koninklijke Orde van de Commeduur tracht ieder jaar de tienduizenden toeschouwers te trakteren op een mooie, deftige en degelijke optocht en dient daarom de nodige en soms moeilijke beslissingen te treffen. We selecteren aan de hand van de volledigheid van het inschrijvingsformulier, de reeds gekende prestaties, de aanwezigheid op onze activiteiten en de verkregen referenties. Wij hopen alvast op uw begrip indien de aanvraag van uw vereniging dit jaar niet wordt weerhouden.

AANVRAAGFORMULIER INSTUREN
bottom of page