top of page

Beste ondernemer

 

 

Via deze weg willen wij u de mogelijkheid geven een inschrijvingsformulier in te vullen voor de reclamekaravaan die voorafgaat van Internationale Verloren Maandagstoet van maandag 20 februari 2023.

 

Onze carnavalsoptocht is hét volksfeest, en grootste eendagsevenement, van Sint-Truiden en verre omstreken dat elk jaar op tienduizenden toeschouwers mag rekenen. Via de reclamekaravaan kan u dus een breed publiek aanspreken om uw product en/of dienst te promoten.

 

De reclamekaravaan wordt gevormd op de hoek Zepperenweg - Expressweg (aan brandweerkazerne) en vertrekt stipt om 13u.11. We voegen er ook nog even bij toe dat de reclamekaravaan voorbij de eretribune trekt om voor u nog eens extra ruchtbaarheid te geven.

 

Hoewel de dag zelf inschrijven mogelijk blijft, zal dan een supplement aangerekend worden. Inschrijven via het formulier in bijlage blijft de goedkoopste oplossing.

 

We hopen alvast op uw steun te mogen rekenen!

OPGELET: De voertuigen met een geluidsinstallatie betalen een supplement van € 25 (SABAM). Wie jaarlijks een betaling doet voor een geluidsinstallatie op een wagen en een kopie van de betaling overhandigt aan de verantwoordelijke van de stoet, dient dit supplement niet betalen.

 

De betaling dient te gebeuren door storting van het betaalbedrag op rekeningnummer: BE 63 0682 2810 3308 van de Raad van Elf Sint-Truiden met als mededeling: RECLAMESTOET 2023.

 

Om alles organisatorisch vlot te laten verlopen dient het bedrag ten laatste

op donderdag 16 februari 2023 op onze rekening gestort te zijn.

Ik schrijf me in voor de Reclamestoet
Verloren Maandag 20 februari 2023
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Bedankt voor de inschrijving!

bottom of page